Mielipide: Rakentava ehdotus Heinolan elinvoimatoimelle

Liisa Aalto

Nyt kun Heinolassa vapautuu koulujen väistötiloina olleita parakkeja, varatkaa ihmeessä ainakin 1–2 tilavaa ja "tervettä" rakennusta siirrettäväksi toimiston tiloiksi. Seuraava siirto toimistoille olisi Vierumäen Yrityspuistoon Heikkimäkeen Heinolan elinvoiman haarakonttoriksi!

Perustelut ehdotukselle: Lahti-Heinolan moottoritiellä ajoneuvojen määrät vuorokaudessa ovat Lahden kohdalla 27 243 ja Heinolan 17 778, siitä keskiluku on huikea (tieto liikenteen asiakaspalvelu). Lisäksi tulee runsaasti poikittaista liikennettä Vuolenkoski–Vääksy-suunnista.

Mielenkiintoa herättävä opastetaulu alueelle moottoritien varteen molempiin suuntiin. Henkilökuntaa haarakonttoriin järjestyy elinvoimatoimen sisältä, mutta hyvä mahdollisuus on myös harjoittelupaikka alan opiskelijoille.

Digiaikana kaiken tarvittavan tiedon saanti asiakkaalle hoituu juohevasti ja asiakkaan mahdollisuus nähdä ja tutustua Heikkimäen Yrityspuiston mahtaviin mahdollisuuksiin paikan päällä.

Uskon vahvasti, että hyvä opastus, haarakonttorin näkyvä valaistus sekä yrittäjäystävällinen henkilökunta tulevat saamaan tuosta suuresta liikennevirrasta runsaasti asiakkaita tutustumaan paikan päälle sekä mahdollisesti sijoittumaan uusiksi yrittäjiksi. Vierumäen Yrityspuiston sijanti Heikkimäessä on koko maakunnan parasta!

Kirjoittaja on kuntavaaliehdokas (sd.) Vierumäeltä.

Henkilökuntaa haarakonttoriin järjestyy elinvoimatoimen sisältä.

Kommentoi