Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikko | Lapset ja nuoret, mielipide­kynä käteen

Uutisten viikko on joka viikko, mutta ensi viikolla se kirjoitetaan isolla alkukirjaimella. Uutisten viikko 31.1.–4.2.2022 kannustaa suomalaisia ja päijäthämäläisiä perehtymään kotikunnan uutismedioiden tarjontaan.

Mediasoppaan voit työntää myös oman lusikkasi ja miettiä, mikä ärsyttää tai kaipaa mielestäsi huomiota ja muutosta. Tartu kynään tai näppäimistöön ja kirjoita mielipidekirjoitus.

Julkaisemme Itä-Hämeen mielipidesivuilla kaiken ikäisten ihmisten kirjoituksia, mutta Uutisten viikolla toivomme lisää erityisesti lasten ja nuorten kannanottoja, joita kuullaan harvemmin kuin aikuisten. Toki myös lasten ja nuorten kirjoituksia julkaistaan ympäri vuoden.

Mielipidekirjoitusten ohjeet löytyvät Itä-Hämeen paperilehden aukeaman yläreunasta, ja mielipidekirjoituksia, pääkirjoituksia ja kolumneja voi lukea myös verkossa täällä. Mielipidekirjoitukset lähetetään sähköpostiosoitteeseen sana-ajallaan@itahame.fi

Kirjoittamisiin!

Kirjoittaja on Itä-Häme-lehden mielipidetoimittaja.