Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Lopetetaan pilvilinnojen luominen

Miksi luottamushenkilöiksi halutaan niin kunta- kuin laajemmallakin tasolla? Naurattaa tämä riitely jostain kokouspalkkioista. Viittaan tähän aluevaltuustotapaukseen.

Siellä monella on jo hyvä duuni, josta nostaa huippuliksaa, niin miksi pitää haalia vielä lisää? Eikö valta riitä? Kohtuullisuutta pyydän.

Jos työskentely vaarantuu moisten juttujen takia, niin herää kuntalaisena kysymys, olivatko moiset konklaavivaalit tärkeät?

Maailman tapahtumille emme mitään voi, mutta turhalle haihattelulle voimme.

Toiseksi, täällä reuna-alueilla väki vähenee, palvelut kurjistuvat, jäävät vain tyhjät talot ja autiot pihat.

Tämä on aivan totta, mutta Hartola vain uskoo, että markkinat tuovat päävoiton Hartolaan. En usko. Uskon, että kesämme on hyvin poikkeuksellinen. Väkeä raitilla ei tungokseen asti liiku, jos meidän palveluvalikoimamme on näin tyhjä. Miksi tulla?

Kunnassa pidetään kyllä yllä uskoa siihen, että auringonvalo ohjaa matkalaiset koronakurimuksen jälkeen iloiseen ja ihanaan Kuningaskuntaan. No, syksyllähän on markkinat – vai onko, jos korona yllättää uudella aallolla?

Liiketilat ovat tyhjillään niin meillä kuin muuallakin. Meillä on noin 2 000 asukasta, joista suurin osa on pienituloisia eläkeläisiä, joidenka ostovoima on rajallinen. Repikää siitä.

Maailman tapahtumille emme mitään voi, mutta turhalle haihattelulle voimme. Lopetetaan pilvilinnojen luominen. Se on niin menneen talven lumia. Pidetään huolta ikäihmisistämme, kruununjalokivistämme.

Taistellaan oman terveysasemamme puolesta ja nautitaan auringon lämmöstä, sillä se on ilmaista köyhällekin.

Kirjoittaja on hartolalainen.