Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on

Ne, jotka moittii harjun portaita, ovat kateellisia hyväkuntoisille. Oma kunto ei riitä tai ei ole uskallusta. Periaatteesta pitää olla vastaan asioita, joita ei itse tee?

On ikävää, ettemme ole pitkään aikaan saaneet nauttia tasokkaista taidenäyttelyistä Heinolan taidemuseossa. Kuka ihmeessä näyttelyt valitsee?

Kotimaan pitkä sää takaisin! Sitä tarvitaan joka päivä, ulkomaan säätä silloin tällöin. Please.

Työpaikalla rupattelu, mitä se kellokortti siihen auttaa? Ensin leimataan kortti ja sitten rupattelemaan. On esimiehen asia saada porukka kuriin.

Jos hoitajan palkalla ei elä, kuinka siivoojat, keittiöapulaiset, koulunkäynti- ja hoiva-avustajat ovat vielä hengissä? Usein mahdollisuutta lisiin ei edes ole.

Miksi Ahvenanmaan yleensä pitää kuulua Suomeen valtiolta vain rahaa hamuavana saarena? Putiinille se olisi hyvä Itämeren valvontavyöhyke.

Tottumus on toinen luonto, sanotaan, kun lukee tätä Itä-Hämeen paperilehteä.

Auttaisiko rokotepakon poistaminen hoitajapulaan? Hyllytetyt hoitajat takaisin, jos enää suostuvat!

Miksi eriarvoisia asiakkaita? Keskustassa esimerkiksi Koulukadulla aamulehti kello 3.30, Tommolassa usein vasta kello 8.30. Ei ole liukasta enää.

Jättihärällä on niin kyltymätön hinku käydä pienempien kimppuun, että se voi milloin tahansa väittää näkevänsä punaista ja ryhtyä hyökkäykseen. Niinpä voimien yhdistäminen jää pienemmille ainoaksi vaihtoehdoksi torjua silmitön verilöyly.