Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näin on | Suomessa saa haista viinalle, hielle ja olla laittamaton

Joutsa julistautui tuoksuttomaksi. On siis hajuton, mauton ja näkymätön. Suomessa saa haista viinalle, hielle ja olla laittamaton. Hyvät tuoksut ja huoliteltu ulkonäkö on pahasta. Kannattaisi matkustaa maailmalla.

Torikadun puitten oksista valittajan oltava vähintään 2,5 metriä pitkä! Kun pysyt pois pyörinesi jalkakäytävältä, eivät muutamat pensasaidan oksatkaan häiritse. Jalankulkija kyllä pystyy väistämään!

Palautettava Visakisan vastaukset vastaus per rivi -muotoon, jotta tarkastaminen helpottuu.

Miksi Näin on -palstalla on tumma pohjaväri? Se vaikeuttaa huomattavasti tekstin lukemista eri valaistuksissa, koska teksti on musta.

Valitetaan pieniä tuloja, mutta kuitenkin on varaa polttaa tupakkaa, aski maksaa noin kympin. Kuukaudessa vähintään kolmesataa euroa, sillä saa ruokaa paljon.

Mitä Oolanti haluaa? Suomalaisen vai venäläisen armeijan saarelleen? MH

Olipa upeaa ajaa uutta asfalttia pitkin kaatikselle. Ei lentänyt kivet, ei hajonnut auto monttuihin, eikä auto edes likaantunut. Rekatkin kiittivät. Näin muualla.

Kuinka usein vuokramökit palotarkastetaan ja nuohotaan sekä tarkistetaan verotulot? Rahat otetaan käteen ei kuittia.

Kyllä on keksitty Gestapon meininki pihojen siistinä pitämiseksi. (Itä-Häme 30.4.) Asia on Ok, mutta keino kyseenalainen.

Miksi Kokoomus ei tehnyt yhtään aloitetta Natoon liittymisestä ollessaan vuosikymmeniä hallituksessa, vaikka nyt rummuttaa olevansa Nato-puolue? Aika erikoista.

Kiitos Kaisa H. hienosta kirjoituksesta! Mustarastas on lohduttanut minua jo vuosia... t. AK

Keski-Suomen kunnista ajetaan ulos hyvät virkamiehet. Syy ei ole valituksia tekevän luottamushenkilön vaan kunnan ja seurakunnan johtajien. Mummo

Lakkoilu on irvokas tapa neuvotella. Lakkoilussa otetaan ns. panttivanki kolmannesta ja täysin sivullisesta osapuolesta. Ei voi arvostaa. Koskaan.

Kerran vielä. Vihreät nyt kiiruusti turvesoille lapioimaan turvetta säkkeihin, kun ajoivat elinkeinon alas.

Monella kävelijällä on oikea ja vasen liian vaikea tajuta. Autoilijoista puhumattakaan.

Kekkosen aikana oli turvallista.