Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näin on | En ymmärrä, miksi kaupungin pitäisi antaa 65-vuotiaille ilmainen kuntosali

En ymmärrä, miksi kaupungin pitäisi antaa 65-vuotiaille ilmainen kuntosali. Yli 80-vuotiaat tarvitsee virikkeitä kotiin ja laitoksiin. Kuka ajaa meidän etuja? Kaupunki palkkaa edes yhden hoitajan, jolla ei ole aina kiire.

Miksi Heinolan torilla on rumia kuormalavoja vai onko ne siniset parakkeja. Katselmusta tehtiin, mutta omat nurkat unohdettiin.

Vanhan linja-autoaseman ympäristö on harvinaisen hyvin onnistunut kokonaisuus. Päivittäin ohi ajaessani näen nuoria liikkeellä pyörineen, lähes mihin aikaan päivästä tahansa. Hienoa, että tekevät muutakin kuin räpläävät puhelinta.

Harjun portaat ovat juuri siinä paikassa, missä niitten kuuluukin olla! Sitä entistä rytökasaa rinteessä tuskin kaipaa kukaan.

Heinolan kylpylärakennuksia ollaan myymässä. Julkisuuteen on kerrottu vain ostajahenkilö ja hinta. Ei ole kerrottu, mitä alueelle tulee, minkälainen kaavamuutos on luvattu ja saako ostajaksi siirtää kenet tahansa. Eikö Seminaarin skandaalista opittu? Valitusaika on päättymässä.

Huonoa käytöstä kuin teinipojilla, ukkoköörit kahvilassa tai sen edustalla, huutelevat ohikulkijoille. Voi tapoja, koska opitte?

Hyvä, ettei Fazer Heinolaan tuonut karkkitehdastaan. Olisi löytynyt pas..aa, lepakon tai valkopäätikan, olisi Fazer saneerauksessa pian. Toivottavasti se Prisma tulee Heinolaan ilman turhia valituksia.