Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Milloin rauha solmitaan?

Sota ei saa aikaan hyviä asioita. Syyttömät ihmiset kärsivät suunnattomasti monella tavalla. Ohjuksen laukaissut sotilas ei näe läheltä siviilien kuolemaa tai rakennusten ja infran tuhoa. Sodan aloittamisesta päättänyt johtaja suojaisessa paikassaan ei tiedä muuten, kuin uutiskuvista aiheuttamastaan tuhosta. Vai tietääkö? Ainakin hän vangitsemisen uhalla pimittää sotauutiset kansalaisiltaan. Älä sano sota, sano erikoisoperaatio!

Mitäpä se häntä liikuttaa, jos sairaalat, apteekit, koulut, elintarvikemyymälät, tehtaat ja ihmisten asunnot räiskähtävät mäsäksi hänen päätöstensä seurauksena. Ei häntä saa kyyneliin lasten kuolema. Häntä ei kiinnosta pätkääkään, että miljoonat ihmiset joutuvat pakenemaan kodeistaan.

Joukkomurhat eivät häntä hetkauta. Eikä se, että hänen toimensa johtavat satojen miljoonien ihmisten nälänhätään. Ei, sillä kaikki tuo oli hänen päämääränsä ja tavoitteensa. Onhan hänellä itsellään katto päänsä päällä ja ylelliset oltavat.

Muulle maailmalle kuitenkin syötetään uhriutunutta ajatusta russofobiasta! Eikö pelko ole juuri seurausta hänen tuhotoimistaan? Eikö niitä uutisista havainnoineen ihmisen tunteiden saisi herätä!

Minua suututtaa. Minua ahdistaa. Ajattelen murhemielellä sitä ukrainalaista kaunista isoäitiä, joka oli tapaamassa lapsensa perhettä ja kertoi matkustavansa takaisin muutaman päivän kuluttua.