Näin on | Eikö ruoppauslupaa ole saatu, vai loppuivatko kaupungin rahat?

Eikö ruoppauslupaa ole saatu, vai loppuivatko kaupungin rahat, kun Jyrängön ulkoilureitti ei ole syksyn jälkeen edennyt? Ulkoilijoita on liikkeellä eniten kuitenkin kesäaikaan.

Olipa nokkava hoitaja terveyskeskuksessa, kun kyselin labratuloksia. Pitää käyttää niitä sanoja, joita kuntalainen ymmärtää. Siitähän palkka maksetaan, vai oliko noussut väärällä jalalla?

Harmittaa, kun haluaa mennä kahville, niin siellä paikan valloittanut miesjoukko pöydässä röhnöttää ja huutelee. Varatkaa paikka yksityiskäyttöön, niin saatte käyttäytyä kuten haluatte.

Juhannuskokko on tehty Heinäsaaren rantaan, kiitos rakentajille, mutta mihin aikaan se sytytetään? Iloksi ihmisille, ei se katsomisesta kulu.

Mitä suomalainen mies rakastaa yli kaiken? Lippalakkiaan. On tilaisuus mikä tahansa, sitä ei osata ottaa pois päästä.

Koskeekohan valtuutettu Salosen kasvisruokamissio myös perunoita, hernekeittoa ja pannukakkua ja tomaattia. Entä makaronipensaan tuotteet? Pitäisikö niiden käyttö kieltää, kun ovat kasveja ja kasvisperäisiä?

Yrittäjien kokoontuminen aamukahville pohtimaan omaa menestymistään. Asettukaa asiakkaan asemaan, kun hän tulee yritykseenne. Mikä tunne on asiakkaalla, kun hän astuu ovesta sisälle. Miettikää.

Vanhukset eivät enää uskalla Maaherranpuiston läpi asioilleen porukan tukittua rollaattoribaanan. Neljä penkillistä älämölöä aamusta iltaan!

Meinaavatko ”yrittäjät”, että eläkeläiset joutaisivat lorvimasta paikkaamaan työvoimapulaa, eikä tarvitsisi välttämättä maksaa palkkaa, kun nehän saavat jo eläkettä?

Koiran haukkumisesta kirjoittaja. Eikö ole pokkaa sanoa suoraan kyseiselle henkilölle? Osoittaa hölmöyttä sieltäkin.

Kuulemma kasvisruokapäivän tarjottava ei pidä koululaisen nälkää koko päivää. Kai seuraavaan iltapäivän välipalaan asti kuitenkin riittää. Miten kasvisruokailijat selviävät joka päivä? Ruoka pitää rakentaa monipuolisesti, niin sillä selviää.

Ihana kukkaloisto Laaksotien alkupäässä Heinolassa. Ohikulkijain ilo ja mikä tuoksu!

Missähän ne penkit viipyvät? Olisi mukava kävellä keskustaan, kun saisi välillä istahtaa penkille levähtämään.

Ihan hyvä että poistut väliajalla, voisit poistua koko Heinolasta.