Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Historiallista, kaunista Puolakan liiketaloa ei saa purkaa

Historiallista, kaunista Puolakan liiketaloa ei saa purkaa. Se olisi erinomainen tila ja paikka Heinolasta puuttuvalle gurmeeravintolalle. P. A.

Joutsan poliisi nukkuu ilmeisen hyvin yönsä, kun aseman vieressä rikotaan paikkoja!

Rovaniemellä mansikka 5 kg maksaa 28 e, meillä Heinolassa 40 e. Onko jokin Heinola-lisä?

Kiitos Heinolan kaupungin liikuntatoimelle ja saunamajurille! On ollut ilo käydä aamu-uinnilla kylpylän rannassa! Ranta ollut siisti ja koko ympäristö hieno kokonaisuus!

Onko rauhallinen ok-alue mielestäsi nukkumalähiö, joka pitää herättää öisin mölyllä? Yöllä nukutaan myös Heinolassa. Järjestä mieluummin töitä nuorille, niin niitäkin nukuttaa, kiitos.

Seminaarin koulussa opetettiin jätteiden lajittelua 1980–90-lukujen vaihteessa ja oppi meni perille, kun poika innoissaan alkoi lajitella, ja me jatkamme.

Tilaisuuksien järjestäjät, laittakaa tarkka osoite. Eivät kaikki tiedä, missä on Kumun kylätalo tai Lemmonlammen ampumarata. (IH 23.7.)

Kyllä on eroja kampaamojen hinnoissa Heinolassa. Pitäisi olla näkyvissä näyteikkunoissa, että voisi vertailla. Asiakaspalvelu ja laatukin on erilaista.

Kenelle kuuluu taloyhtiön roskakatoksen siivous?