Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Kesäloma voi olla rasittavampaa kuin työnteko

Kesäloma voi olla rasittavampaa kuin työnteko. Moni sanoo, että hyvä kun pääsee töihin lepäämään. Lomalla pitää käydä sukulaiset ja tutut tervehtimässä, nauttia herkuista ja voimajuomista sekä hoitaa lapset. Ehkä tämä ei ole totta.

Vetoan syvästi vanhempiin, ettei ekaluokalle älypuhelinta, vaan ranteeseen kellopuhelin. Ei estä leikkimistä. Riittää, että aikuisilla ja isommilla on.

Jumalan kymmenen käskyä hyväksyn, on hyvä ohjenuora elämälle. En hyväksy typerää toisten arvostelua, kuten tatuointien arvostelua. Annetaan kaikkien kukkien kukkia. Jokaisella on oikeus elää sellaista elämää, jota haluaa, kunhan ei haavoita toista tai itseään.

Oletko Saarikko tosissas, vedä nyt hitossa tuloraja, elättehän te rikkaat leveästi tuloillanne, vielä kehtaatte ottaa ylimääräiset lapsilisät!

Samasta työstä osa pätevistä opettajista elää kesät palkatta ja korvauksitta, suurin osa saa palkkaa kesät talvet, tauotta. Lomaa ja "lomaa".

Oiva ehdotus pystyttää Apulannalle patsas, hyvä paikka sille olisi aseman "romutaidepuisto", se tulisi itse Apulannan omistamalle alueelle, ja sieltä voisi löytyä jo valmis sopiva taideteoskin.

Kiitos Marko Erjansalolle ja Sallamaari Simpaselle hyvästä ja valaisevasta kirjoituksesta. Kaikilla eläimillä on oma tärkeä paikkansa ekosysteemissä. Oikea tieto ja asenne auttaa meitä elämään sovussa luonnon kanssa.

Kylläpä on Heinolan mainonta vaatimatonta kaikista kesätapahtumista. Esim. 6.8.–7.8. tapahtumista on vaikea löytää mainintaa edes Itä-Häme-lehdestä. Kl