Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Kirkastaako kuningaskunta Hartola brändiään järjestämällä kruununheittokisan?

Kirkastaako kuningaskunta Hartola brändiään järjestämällä kruununheittokisan? Minä tavallinen syrjäkylän alamainen olen luullut, että kruunua käsitellään hieman toisella tavalla. Näinkö Suomen ainoa kuningaskunta lisää tunnettavuuttaan?

Pyörällä liikkujille pitää antaa ohjeita, kun kulkevat muuta liikennettä uhmaten. Heillä on vain oikeuksia, ei velvollisuuksia. Asenne ratkaisee, ja lapsille ja nuorille kotona keskustelua liikenteestä ja sen vaaroista.

Hienoa, että Heinolan vesillä liikkuu kalastusalus ja saadaan tuoretta kalaa lautasille. Miten kaupungin tulisi edistää kalastusta?

Kiitos, sinä valpas rouva, joka tulit apuun sairaskohtauksen saaneelle Heinolan kesäteatterilla. Toimit nopeasti, myös kiitos ensiapu, joka oli järjestäjien puolesta paikalla nopeasti. Iloiset karjalaiset kiittävät hienosta lauluillasta.

Kyllä festivaali-ilmoitukset saadaan joka paikkaan, mutta kun festarit on ohi, niin kukaan ei kerää mainoksia pois. Haloo!

Kiitos ihana Heinola ja kesä! Terveyskeskuksessa tosi hyvä palvelu viime viikolla, ja hyvä ykköslaadun uimaranta Kylpylä. Pukkarit hyvät ja siistit. Kiitos! Heli Aho