Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Voi sitä uteliaitten määrää

Voi sitä uteliaitten määrää. Tulipalo Tommolassa ja yli sadan henkilöauton piti päästä eturiviin. Oliko ihan pakko?

Kirkonkylästä Rautvuoren läpi, Lusissa Juholantien yli Ala- ja Ylä-Räävelin rantakiinteistöjäkin alleen jättäen kulkee ratalinjaus. Aatelkaapa ihan ite.

Tasapainottuiko Pertunmaan kunnan talous kesän tapahtumien tuotoilla?

Nopea junamatka Heinolasta etelään päin on toiveunta, alle tunnissa Hesaan. Työssä käyvät asukkaat on vähissä ja vähenee joka vuosi, voisiko korjata autojen käyttämiä väyliä.

Miksi ihmeessä raitti pitäisi muuttaa kaduksi. Olkoon Baranovitsin raitti tästä lähtien Virtaraitti!

Kerros- ja rivitaloissa on järjestyssäännöissä, että hiljaisuus on usein kello 22–7. Meillä seinänaapurista kuuluu kolinaa pesukoneen ja suihkun ääntä kello 4–6. Miten ilmoittaa, ettei naapurisopu kärsi. Nimim. Vuosia kuunnellut

Savukkeiden hinta kohosi jälleen 3 %, aski/pv tekee noin 10 e/kk. Onneksi eläkkeet nousevat vuodenvaihteessa 6–7%! Heh heh!

Meitä vastaan ei taistellut ukrainalaisia, vaan neuvostoliittolaisia. Yksi valtio, yksi johtaja, eikä yksittäisten kansojen omia päätöksiä.

Keinoja sähkön säästöön kaivataan myös Heinolan kaupungin valoissa ja lämmössä. Ukkokööreille kahviloiden pöydissä on oikeasti pohdittavaa, ei tarvitse huudella muille asiakkaille.

Surullista, että luontoillan päällimmäiset kysymykset olivat, että miten voin tappaa ja hävittää jonkin lajin. Taas ihminen korottaa itsensä yli muiden lajien.

Eräillasta kiitos. Olisko jo vaihdettava orkesteria, kun huononee vuosi vuodelta. Ei jaksanut kuunnella eikä tanssia jalat solmussa.

Kauhea haloo ketuista ja supikoirista. Miten sitten vieraslaji vapaana kulkeva kissa? Saako loukuttaa ja tappaa?

No jopas oli joltain älyvapaa kommentti ukrainalaisista.

Sadan suurimman saastuttajatehtaan kuriin laittamisella olisi suurempi vaikutus ilmastoon kuin tällä perse edellä puuhun hössötyksellä. Maailma takaisin.

Miksi kadun ja tien varrella annetaan oksien ja puskien peittää näkyvyys. Rajansa on luonnonmukaisuudella, järki mukaan.