Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Kekkoslovakian meininkiä

Ei kai sentään! Heinola-delegaatio lähdössä yhdeksän hengen voimin (ent. DDR:n) Peineen joulumarkkinoille kolmeksi päiväksi. Kekkoslovakian meininkiä.

Ei pidä tulla kuuntelemaan karaokea, jos täytyy isoon ääneen lytätä laulajat!

On se kumma, kun tapaamani hoitajat vaikuttavat tyytyväisiltä, eivät kiirehdi pää märkänä ja sisäsiisti työ tuntuu seesteiseltä ja toimivalta. Liiton pomotkos päättävät, että työolosuhteet on huonot? Palkkaa toki soisin hieman enemmän, mutta ahneutta en ymmärrä.

Kyllä monet naapuritkin ovat turhan tarkkoja ja hermoheikkoja. Kyllä kerrostaloelämiseen elämisen äänet kuuluvat, monesti valittaja saisi muuttaa pois.

Sebastian Tynkkynen ehdotti torstaina eduskunnassa, että venäläiset maksaisivat viisumistaan suuren summan ja että se menisi lyhentämättömänä Ukrainalle. Minun mielestä summa voisi olla tuhat euroa. Se olisi pieni apu urhealle Ukrainalle.

Tuliko yllätyksenä, että kerrostalossa asuu muitakin sinun lisäksesi? Vettä saa laskea myös yöllä. Löysää pipoa tai muuta pois.

Se, että tekee poliisille ilmoituksen häiritsevästä naapurista, osoittaa tervettä itsekkyyttä. Parhaassa tapauksessa voi havahduttaa häiritsijän miettimään omaa käytöstään. Kiitos poliisit arvokkaasta työstänne.