Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Kun Heinolan Faneritehdas paloi, kiipesimme me kakarat ylös hyppyriin

Kun Heinolan Faneritehdas paloi, kiipesimme me kakarat ylös hyppyriin. Sieltä näky oli ”komea”, emmekä häirinneet ketään. Ei ole tehdasta, ei hyppyriä enää.

En häiritse naapureitani öisin. Olen ymmärtänyt, että jos valitsee kerrostaloasumisen, jossa asuu muitakin, niin jokaisen on elettävä sen mukaan.

Ei tainnut aloittajalla olla ongelmana ”kännissä olevat huumehörhöt”, vaan rassaa suihkussa käynti ja siivous. Ei voi poliisia tai isännöitsijää hälytellä, pitää vaan totutella ääniin.

Olen kuunnellut tätä 18 vuotta ja olen sitä mieltä, että kun naapuri sopu säilyy, niin hyvä. Miksi tuomitsette sen, järjestys säännöissä kuitenkin on hiljaisuusaika. Meilläkin on sallittu vuorotyöläisten käydä suihkussa hiljaisuuden aikana. Sorry, mielensäpahoittajat.

Hoitajana voin vaan todeta, että työ on raskasta, likaista ja alipalkattua. Ja lisää vaan hommia tulee hoitajille, viis asukkaista/potilaista, koneella istutaan entistä enemmän, jos ja kun aikaa ois.

Sairaanhoitajien palkat on reilusti yli monen tilipussin. Mihin työhön hakeutuvat, jos hoitotyö ei miellytä? Tuleekohan enemmän palkkaa.

Kun soten työt siirtyy hyvinvointialueelle, riittääkö Heinolan hallinnolle vielä töitä. Puolet työtehtävistä loppuu. Lomautukset tarpeen aluksi. Miten jatkossa?

Onhan kohtuupitkä aika noin kaksi kuukautta odotella vakuutuskorvauksia, muutamaa satasta. Laskut hoidin ajallaan. Missä lie vika?

Sähkö 45 c/kWh, vastaava energia polttopuulla alle 10 c/kWh. Polttopuun hinta pitäisi olla 1,5 e/kg, että oltaisiin samalla tasolla, ts. pinomotti reilu 500 e. Tämä on tulevaisuus.