Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Miksi Heinolan kaupungin omistamiin asuntoihin tulevat korjausporukat muualta?

Miksi Heinolan kaupungin omistamiin asuntoihin tulevat korjausporukat muualta? Kyllä Heinolan yrittäjät hoitavat homman samalla hinnalla, ja veroeurot jäävät meidän käyttöön. Kannattaa kilpailuttaa.

Heh. Joku huutaa huolellisuutta postinjakajilta, mutta itse aukoo lukematta kirjekuoret.

Aurinkopaneelit katolle, niin sähköä tulee edullisesti. Nyt on myyjän markkinat, ja asennukset ovat mitä sattuu. Ammattitaito puuttuu. Onko mitään vaatimusta pätevyydestä asentajilla?

Taksin saa valita! Jos kuljettaja ei ole kiinnostunut palvelusta ja auto on matala tai korkea polvivaivaiselle, pyydä palvelevalta autolta käyntikortti ja soita suoraan kyytisi.

Kerrostalojen asukkaat miettivät sähköautojen latauspisteiden laittamista pihalle. Kallista lystiä. Miten kustannukset jaetaan?

Huolimattomuudestakin on tullut hyve. Virheitä pukkaa jatkuvasti niin markettien kassoilla kuin kuntapuolen henkilöstöllä. Keskittyminen olennaiseen on hyve.

Ruuan hinta nousee paljon, toivottavasti tuottajat saavat vihdoinkin oman osansa.

Älyäisivätpä muutkin hoitaa soratiet yhtä hienoon kuntoon kuin Sysmän Lahdenpohjassa ja Ravioskorvessa. Huolellista ammattilaisen työtä.