Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Jyrängön alueen kuntopolku rannassa on upea, syksyn väriloistoa parhaimmillaan

Jyrängön alueen kuntopolku rannassa on upea, syksyn väriloistoa parhaimmillaan. Miten on Penikkasillan rakentaminen, saadaanko valmiiksi syksyn aikana?

Minulla on oikeus olettaa, että minun postiluukkuuni putoava posti on osoitettu minulle eikä jollekin ventovieraalle henkilölle.

Onpa vouhkaamista Joutsassa parista lentokoneesta, luulisi aikuisilla ihmisillä olevan muutakin tekemistä kuin koneiden töllistely!

Onnea Virtapiiri 10 vuotta, vaan olipa pettymys. Parhaat palanne vuosien saatossa jäi siis kokonaan pois? Miksi? Kyllä jätti nyt juhlashow kylmäksi katsojan.

Isosti tsemppiä Kusmikun triolle Saksaan! Hieno homma, rispekt!

Kiitokset hoitajille, jotka käyvät kotona ikäihmisiä hoitamassa ja tarkistamassa, että kaikki on hyvin. Arvostan suuresti työtänne.

A.K. 29.9. Nyt tarvittaisiin vähän perusteluja. Miksi vanha Seurahuone ei ole sopiva evankeliumille?

Kaikki Heinolan mummot! Luetaanpa perjantain lehdestä Arja Korisevan haastattelu. Kaupungin tunnelma paranee, kun saadaan ensin kaikki mummot hymyilemään.

Käsittämätöntä ihmisten halveksuntaa vaatia ”oikeata taidetta” Hartolan ikkunoihin. Tässä taas vaaditaan jotakuta muuta tekemään jotain muuta, mutta itse ei tehdä mitään muuta kuin haukutaan niitä, jotka tekevät.