Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Mielipiteen vapaus – Joutsijärvi vastaa Leistille

Sananvapautta rajoitetaan monissa maissa. Suomessa se on vielä jokseenkin hyvällä tolalla. Esimerkiksi monet sanomalehdet julkaisevat lukijoidensa mielipiteitä.

Näin Itä-Hämekin, joten jälleen kerran voimme lukea tästä rakkaasta paikallislehdestämme Heikki Leistin mielipiteen 30.9.

Nyt tulee minun mielipiteeni hänen teksteistään – ihan vain sen perusteella, että Suomen perustuslaki takaa sananvapauden.

Tällä kertaa hän oli ottanut arvosteltavakseen ”kaikenmaailman ite-taiteilijoiden viritykset”. Tämä on vain yksi esimerkki Leistin halveksivasta suhtautumisesta hartolalaisten vapaaehtoisten monipuoliseen toimintaan.

Niiden kirjoitusten perusteella, joita Leisti on syöttänyt vuosikausien ajan lehteen, voi päätellä, että hän ei löydä Hartolasta mitään hyvää. Paitsi nyt tietysti mainostamansa aktiivisuuden vanhusväestön puolesta. Viime toukokuun Itä-Hämeessä 14.5. oli otsikoitu hänen kirjoituksensa ”Hartola syrjii ikäihmisiä”.

Miten on, Heikki Leisti, tuntuuko sinusta koskaan, että vetäytymällä sananvapauden taakse syrjit itse kirjoituksillasi suurta osaa hartolalaisista? Voisitko jo ottaa askeleen kadun aurinkoiselle puolelle?