Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Tuulivoimaa ja aurinkoener­giaa lisää, on järkevä valinta. Vauhtia Heinolan päättäjiin.

Tuulivoimaa ja aurinkoenergiaa lisää, on järkevä valinta. Vauhtia Heinolan päättäjiin.

Joku moitti Virtapiirin juhlakonserttia. Minä pidin. Aplodeista päätellen myös yleisö. Virtaa oli! Makuja on monenlaisia.

Putinin sodan kannattajat tankkaavat veribensiininsä Venäjän omistamasta jakeluyhtiöstä lihottaen Putinin hupenevaa sotakassaa. Mitähän heidän mielessään liikkuu, kun Venäjän rintama sortui kuin korttitalo? Menivätkö rahat hukkaan kokonaan?

Mistä tai missä näkee nuorisopalveluiden dokumentin Hymyn takana?

Sarjakuvan B. Virtanen naurattanee vain suomalaisia. Toisen ihmisen julkinen rääkkääminen ja nöyryyttäminen, mitä hauskaa siinä on? Kamut BV:n tilalle.

Sinä joka haukuit Virtapiirin esityksen nimettömänä, olit varmaan katsomassa jotain ihan eri esitystä, tai sitten olet vain kateellinen. Esitys oli superhyvä, ja hienoa, että on Virtapiiri, joka jaksaa tuoda iloa ja valoa!

I-H 4.10. Helena Röngältä ihana Niemelänrannan alueen luonnonrauhaa huokuva kaunis ja asiantunteva mielipidekirjoitus. Samaa mieltä. Kiitosterveisin, Sirpa

Jäivätkö Opekon talven lämmitys-, auraus- ja huoltokustannukset kaupunkilaisten maksettaviksi? Entä muiden ”myytyjen” kiinteistöjen? Onko edes rahoja saatu budjettiin?

Kiitos, Helena Rönkä, Niemelänrannan luontoa puolustavasta kirjoituksestasi. On käsittämätöntä, miksi lähiluontokohteet ovat Heinolassa jatkuvasti uhattuina.

Heikki Leistille tiedoksi: ihmisten yhteisönsä hyväksi tekemän vapaaehtoistoiminnan haukkuminen ja halveeraaminen ei ole huumoria, vaan sananvapauden väärinkäyttöä.

Tommolassa sama harmi aamulehtien kanssa, eikä toimi robotille ilmoittaminen, pitää soittaa asiakaspalveluun. Sieltä saa ystävällistä palvelua ja pahoittelut.

Anna Ovali-Ovaska, osuit naulan kantaan kirjoituksessasi IH:ssä 4.10.!

Lipan alta 4.10. Puhtaasti ammatinvalintakysymys! Ja onneksi Suomessa on mahdollisuus kouluttautua niin pitkälle kuin haluaa taustoista riippumatta. Toisin kuin esimerkiksi Atlantin toisella puolen...

Työn orja on syystäkin alipalkattu. Ihmisissä on eroja vaikka koulutus olisi sama. Sen asian ymmärtämätön tekstisikin paljasti. Aloitapa uusi vaihe tutustumalla tilinpäätöksiin, sen jälkeen ymmärrät asioita paremmin.

Kiitos Hartolan Heikki, on mukava lukea juttujasi. Jatka vaan samaan malliin, niin Hartola ei ihan unohdu. Kunta, jota ei edes sääkartassa näy, vaikka on Päijät-Hämeen pohjoisin kunta.