Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Hartolan lähiterveyspalvelut pitää säilyttää

Luin lehdestä, että marraskuussa Hartolan kunnantalolla olisi kokous koskien terveyspalveluitamme ja niiden uudelleen organisointia. Ajattelin mennä, mutta en mene. En halua nähdä joojoo-ihmisiä, joilla kaikki on hyvin. On autot, millä mennä vaikka yksityislekurille Helsinkiin. Olisi pitänyt järjestää kaksi tilaisuutta, joojoo-ihmisille ja kriittisille henkilöille.

Digipalveluista: Ikäihmiselle on tuotu puhuva lääkeannostelija. Nyt on seuraava laite, millä voi ottaa yhteyden terveysasemalle. Tätäkö Hartola haluaa? Nykypäättäjät tekin vanhenette.

Me, en ainakaan minä halua, että minun pitkä ja hyvä ja toimiva hoitosuhteeni katkeaa. Hoitajat Hartolassa, sanokaa, ei kiitos. Meidän lääkärimme tuntevat meidän väen, menetämmekö heidät?

Hartolassa asuu noin 2 000 asukasta, ikäihmisiä suurin osa. Haluan tilaisuuden, jossa saa kriittisesti arvostella näitä hulluntoimia. En halua kuulla yhtään lausetta siitä, että palvelut säilyvät. Meille kuuluvat hyvät ihmisläheiset palvelut, ei mitään digidigiä.

Siis te, jotka asian tiimoilla hääräätte, eikö teitä hävetä? Meiltä on viety poliisi ja pian myös lääkäri ynnä muut palvelut. Turvallisuus kärsii jo nyt. Ilta-aikaan tavallinen ihminen ei uskalla liikkua kuin ison laumanvartijakoiran kanssa.

Kirjoittaja on hartolalainen.