Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Miksi ei Elossa enää järjestetä "keikkoja"?

1970(?)-luvulla käytiin elokuvateatteri Elossa kuuntelemassa Amulet-yhtyeen konsertti, tupa oli täysi, osa istui portailla. Miksi ei Elossa enää järjestetä "keikkoja"?

Heinolaan mahtuu useampikin tuulivoimapuisto, ei ollut lintujen hautausmaata, eikä melu ynnä muita haittoja tuulivoimalan läheisyydessä.

Heinola, pieni, sisäänpäin lämpiävä tuppukylä. Pahanilkistä juoruilua, eikä hädän hetkellä kukaan auta.

Pahoittelut aamulla läheltä piti tilanteesta, nostan käteni virheen merkiksi, en huomannut sinua. Todella nopeat refleksisi pelastivat yhteentörmäykseltä. Terveisin, Antti Rossi

Pätkä nurmikkoa kaupungin alueelta jatkoksi omaan tonttiin yleistä. Toisaalla Heinolassa otetaan peltoalueet jatkoksi omaan tonttiin. Kynnetään kulkureitit ja estetään kieltolapuin koululaisten ja muiden kulku bussipysäkille. Riittämättömästi henkilökuntaa tarkastamaan asiat kaupungilla?

Kovin on hiljaista Heinolassa kaivoshankkeen estämiseksi. Kaupungin johto nukkuu eikä ajattele kaupunkilaisille tärkeää asiaa. Kun ei tee mitään, ei tee virheitä.

Kaikkia hädässä olevia pitää auttaa, ihmisiä ja eläimiä.