Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Meinataanko Jyränkö sumputtaa lopullisesti?

Ei näy Prisman liikennesuunnitelmassa liikennevaloja Yhdysk./Lahdentien risteykseen. Meinataanko Jyränkö sumputtaa lopullisesti? Nytkin jo vaikeaa päästä kylästä ulos kummastakaan liittymästä!

Kaupungintalon ovet on lukossa Heinolassa. Lokoisat olot virkahenkilöillä. Töitä siirtyy hyvinvointialueelle ja työntekijät miettii mitä tekisivät. Onko järjen käyttö sallittua?

Oivallinen kirjoitus, Kaisa H. (Päivän vieras 12.11.). Osuit naulan kantaan.

Olisikohan hallituksen aika miettiä noita sähkön hintoja. Kiistelevät keskenään. Moni miettii Heinolassakin, mistä rahat tuollaisiin fantasialaskuihin?

Verotiedot on julkaistu, ja monet miettii naapurin tuloja. Palkka on ansaittu ja jotkut saa sen melko vähillä töillä. Tehokkuus puuttuu. Pääomatulot vaatii onnea ja ymmärrystä, myös aivotyötä. Veroeuroja tarvitaan.

Mihin ovat hävinneet energiayhtiön myynnistä saadut rahat ja tilien korkotuotto?

Kyllä on Soppajuhlien arpajaisvoittoarsenaali mennyt kehnoksi. Ei paljon innosta arpojen ostoon.

Tehdäänkö vielä kampauksia naisille juhliin? Silmä lepää kauniisti laitetuissa hiuksissa, mutta moni kampaaja ei suostu laittamaan, miksi?

Saisiko heijastinpuuhun lisää heijastimia? Pimeää on ja heijastinta tarvitaan!

Eläkkeisiin vuodenvaihteessa 6,8 % korotus. 1 600 e/kk eläke nousee noin 100 e/kk bruttona, netto noin 50 e/kk. Sähkönhinta nousi 350 %, eikä ketään kiinnosta!

Kyllä se lepopäivä on tarkoitettu ihan ihmisen omaksi parhaaksi. Ei jatkuvasti tarvitse touhuta jotain. On tärkeää opetella olemaan myös tekemättä mitään. Pelaa pollakin paremmin sen jälkeen.

Kyllä meitä ison kirjan tavaajia riittää. Se on eniten painettu ja käännetty eepos maailmassa. Lisäksi se on käännetty useammalle kielelle kuin mikään muu kirja maailmassa., joten älä ihmettele ollenkaan.

Onkohan muissa kaupungeissa niin ihmeellisiä nimikkeitä kuin Heinolassa. Palkkaa maksetaan usealle tiedottajalle ja kaupunkimuotoilijalle ynnä muille. Hoitajia tarvitaan.