Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Tukea kotikaupungin joukkueelle tarvitaan

Peliitat tuovat jännitystä, ja peliä menevät seuraamaan perheet lapsineen. Hyvä, että on yhteistä aikaa ja tavataan kavereita. Tukea kotikaupungin joukkueelle tarvitaan.

Tässä kun seison Kaivokadun pysäkillä odottelemassa bussia, niin kummastelen, jos jonkun mielestä Puolakan talo pitäisi pelastaa. Se ei näytä edes vanhalta koska 75 prosenttia seinäpinta-alasta on näyteikkunaa. Se näyttää vain ränsistyneeltä lautahökkeliltä.

Voi voi! Raamattua lukevat oppineet sekä oppimattomat. Sitä lukevat nuoret ja vanhat. Se on ainoa kirja, joka on hypännyt kaikkien raja-aitojen yli.

Luuletko, että kaikki muutkin haluavat "pistää pään pensaaseen" ja lopettavat ajankohtaisten uutisten seuraamisen? Hölmöähän tuollainen ympäröivän todellisuuden kieltäminen olisi. Mutta elä toki tavallasi.

Tuulivoimalat tuottavat sähköä ja kaupungille ja maanomistajalle tuloja. Vauhtia Heinolan tuulen käyttöön, Huukinkorven voimalat vain pisara järvessä.

Olisin tarvinnut sen verran apua, että oisit soittanut 112, mutta jatkoit vain matkaa. Muutaman minuutin jälkeen tuuperruin metsänreunaan, onneksi ohikulkija huomasi. Pysähtykää, jos joku haluaa vaikka jutella, ei se paljon maksa.

Vai on osa kaupunginhallituksen edustajista ryhtymässä kiinteistösijoittajiksi pelastusasemalle. Kaikki vuokra ei ole puhdasta tuloa, menoja syntyy yllättävän paljon. Kokemattomuutta vuokrauksessa.

Meillä Heinolassa on motocross-rata, ihan vain tiedoksi. Terveiset Mustikkahaasta.