Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Kaupassa käydessänne ottakaa kuitti

Kaupassa käydessänne ottakaa kuitti, tarkastakaa ehdottomasti kotonanne, täsmäävätkö hinnat. Olen viikon sisällä ostanut –50 %-tuotteita, joista kaupassa ei ole huomioitu alennusta. Olkaa tarkkana!

Osa kansaa näkee vain unta loimulohesta, kun Yle-urheilussa mässäillään herkulla. Entiset isopalkkaiset urheilijat osallistuvat "hauskoihin" tehtäviin. Asiantuntijoita ja toimittajia pilvinpimein. Kansan maun aliarviointia veromarkoilla.

Ihmettelen edelleen tuota siltakatuprojektia. Mitä maksaa, monta miestä ja monta kallista kaivinkonetta ja kuormurit vielä on siinä hääräämässä. Koska kaupungin kassa on tyhjä, niin onko tässä mitään järkeä mennä särkemään toimiva systeemi ja haaskata rahaa jonnin joutavaan. Vai myyntikuntoonko tätä yritetään laittaa?

Konsulinkadun magnolia on itse hankittu ja se varjosti huomattavasti muuta pihamme kasvustoa. Puun "kellistäjä" on asunnossa asuva puutarhuri, joka teki alasajon tieten tahtoen. Vastaava puu löytyy yleisen pihapiirimme toiselta laidalta, joten voitte kukintaa toistaiseksi keväällä ihailla siellä. Jarmo Asp

Heinolan terveyskeskuksen kuntosalin sulkeminen on alku heinolalaisten loistavien terveyspalvelujen loppumiselle. Pian tämän jälkeen pahoinvointialue alkaa ajaa muita palveluja alas. Mika Y-K