Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Jokaisen yli 70-vuotiaan sähkösopimukset pitää valtion kilpailuttaa

Jokaisen yli 70-vuotiaan sähkösopimukset pitää valtion kilpailuttaa. Samoin rakennusvalvonnan on hyväksyttävä ikäihmisten remontit. Terveisin energiayhtiön osakkeenomistaja.

Eikö Heinolassa ole jo tarpeeksi pitkään harrastettu pakopeliä (Itä-Häme 3.12.)? Pakoon ovat lähteneet sekä työpaikat että ihmiset niitten perään. Miten ihmeessä saisimme kaupungin viranhaltijat kiinnostumaan tulopelin kehittämisestä?

Sähkölasku 1 500 kWh marraskuulta 645 euroa, vuosi sitten 180 euroa. Yhtälö ei ole looginen, kuluttajia kupataan nyt huolella.

Onpa nerokkaat hidasteet ”Unskanmäessä”, jätetään kaivojen kannet 10 senttiä monttuun, niin autojen on pakko hidastaa tai kiemurrella.

Taksitolpalla tapahtuu, nyrkkitappeluja isommissa kaupungeissa ja rikemaksuja ja sakkoja täällä Hämeessä. Miten uskaltaa tilata taksin, ja tuleeko se sovittuna aikana?

Kaupungin joulukuuset ovat todella kauniita. Antavat valoa ja iloa synkkyyden ja pimeän ajan keskelle. Suurkiitos.

Muuta metsän keskelle mahdollisimman kauas asutuksesta ja nauti olostasi siellä. Nimim. Kuinka ihanaa onkaan lämmittää puilla

Seurakuntavaalit on pidetty ja jäsenet äänestäneet edustajansa. Ikä ei ole toiminnan este, ehkä aikaa on enemmän toimintaan. Ei sambakarnevaaleja kirkkoon.

Sähköiset uutiset ovat lyhentyneet muutamaan minuuttiin, vaikka elämää on EU:n ulkopuolellakin.

No voi hellanlettas. Sen harvan kerran, jos osut ulkoillessasi matalapaineen alas painamaan pieneen savuun, manaat paikalle kuolion. Suomessa on aina lämmitetty puilla, ja niin lämmitetään jatkossakin.

Onnistuneet juhlat Heinolan lukiolla itsenäisyyspäivänä. Kiitos järjestäjille. Täysin ilmaista huvia ja asiaa esitelmässä. Hyvät kakkukahvit maistuivat, eikä maksanut mitään.