Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näin on | Eiköhän jätetä tänä vuonna raketit ostamatta

Eiköhän jätetä tänä vuonna raketit ostamatta ja lahjoiteta niihin tarkoitetut varat Ukrainan hyväksi. Ei pakolaiset varmaan mielellään pauketta kuuntele.

Niemelänrannan luontoselvityksessä on vakava virhe: ei ole havaittu Päijät-Hämeen maakuntalintua, uhanalaista valkoselkätikkaa, joka on erityisesti suojeltava direktiivilaji! Kaikki rakennukset on sijoitettu tikan ydinalueille.

Myös me omaishoitajat olemme kaupungin palkkalistoilla, mutta emme ole saaneet sen paremmin näkkileipää kuin torttuja. Miten sen voisi tulkita? En lähde sitä pohtimaan, vaan toivotan kaikille omaishoitajille ja hoidettaville, sekä ihan kaikille Taivaallisen Isän Siunaamaa Uutta Vuotta. Kaija Munne

Nyt voidaan talvitestata, oliko fiksua kaventaa Siltakadun ajokaistoja niin paljon? Kun vesikelillä sataa 20–30 senttiä märkää lunta ja aura-auto yrittää työntää lumen penkan päälle, eihän se onnistu, vaan osa paakuista vierii kapealle ajoradalle. Yöllä paakut jäätyy koviksi ja pahentaa tilannetta! Tämänkin turhan katuremontin maksoimme me: heinolalaiset.

Ei ollenkaan hyvä, Sanna Marin. Rahoitat kaiken velalla, me veronmaksajat sen kuitenkin maksamme. Surkeaa taloudenpitoa.

Neuvotaan säästämään sähköä, mitä tekee Jari-Pekka Koponen? Rakentaa lisää sähkö-autojen latauspisteitä Hartolaan. Osallistuisi säästötalkoisiin!

Taitaa mennä hallituksen sähkötuki päin pe....tä. Norjan malli olisi oikeudenmukainen.

Eläkeputki; työhaluttomuuseläke!

Hyvät Heinolan päättäjät, sovitaanko silleen, että myydään ne Sinitaipaleen tontit ensin ja sitten katellaan, tarviiko lisää. Äly hoi älä jätä.

Suomi on lapsiystävällinen maa. Heinolassa se näkyy suurina koulu-, päiväkoti- ja harrastepaikkahankkeina, ilmaisena opetuksena ja hyvänä kouluruokana. Valtiolta lapsiperheet saavat monia rahallisia etuisuuksia. Tällainen lapsiystävällisyys on historian korkeimmalla tasolla. Se ei kerro siitä, mikä määrä lapsia rakastetaan.

Julkinen hoiva on jopa 50 % kalliimpaa kunnille kuin yksityinen hoiva. Pitääkö Itä-Hämeessä paikkansa, kuka tietää.

Nyt mainostamaan Heinolaa Näkkileipäkaupunkina. Otetaan maine haltuun ja nostetaan se brändiksi. Myös oheistuotteet kehittelyyn.

Kauneimmat kiitokset Sinulle katukulmamme puhdistajalle. Näin hyvää työtä ei olla nähty 30 vuoteen.

Missä ovat LDG golfaajien talviradan käyttäytymissäännöt? Hiihtoladun luistelubaanat tallottu karmeaan kuntoon. Ovat kuin biisonilauman jäljiltä. Virallista anteeksipyyntöä odotetaan kuntohiihtäjille, ja ehkä muuallekin – muistanette.

Eikö se vieläkään ole kaikille tullut ymmärretyksi että kaupungin lahjoittama siemennäkkärii oli ykköslaatua. Väärä tarra vain tullut!