Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näin on | Mitä tätä Heinolaa tönö kerralla myytte?

Mitä tätä Heinolaa tönö kerralla myytte? Myykää koko kaupunki, päästään eroon turhista virkamiehistä ja virkanaisista.

Sydämelliset kiitokset Raija Saarelalle kirjoituksestasi koskien vanhoja puita. Kirjoituksiasi on aina ilo lukea.

OECD-vertailu: kahden viime vuosikymmenen aikana on suomalaisten koulutustaso romahtanut. Suomi on selvästi keskitason alapuolella Chilen ja Turkin tasolla. Pahempaa on tulossa, koska lukioiden kilpailu nuorista kiihtyy, kun ikäluokat pienenee = tarjolla on erikoislinjoja, kuten skeittausta, frisbeegolfia ja laskettelua.

Kannattaisi tosiaan keskittää Heinolassa isoimman puolueen ehdokkaalle, mutta nyt on sellainen ehdokas, jolle ei pysty keskittämään. Menee äänet paremmalle ehdokkaalle.

Maailman onnellisin kansa tarvitsee psykologeja, psykiatreja, terapeutteja ja kuraattoreita entistä enemmän.

Minkähänlainen kartelli on nostanut wc-paperin hinnan taivaisiin vaiko Ukrainan sota? Onneksi on vaihtoehtoja: sanomalehdet vessan nurkkaan pinoon ja siitä pala tarpeeseen, lisäksi tikku seinänrakoon ja lopuksi vedellä huuhtelu.

Kiitos hienosta Wallu Heinomaa -muistelosta. Amulettia kuultiin elokuvateatteri Elossa, tupa oli täynnä ja istuttiin portailla kun penkit täys. Kovin kappale tietysti Cadillac, Gitsoni ja Siviili soittelee Wallun kanssa jo ”isommissa” kokoonpanoissa. R.

Kuka vielä haluaa turkiksia. Ei kai Suomessa ole enää ketään niin turhamaista ja valveutumatonta (lue: sivistymätöntä) ihmistä.