Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Viistoilmakuva Niemelän rannan suunnitelmasta taisi olla taiteilijan näkemys

Viistoilmakuva Niemelän rannan suunnitelmasta taisi olla taiteilijan näkemys. Alueelle ei mitenkään mahdu kuvassa oleva määrä taloja ja vielä jäisi metsää. Hyvästi lähiluonto!

On se merkillistä, että jos kaupungissa on vähänkin luonnontilaista, luontoarvoiltaan arvokasta aluetta, niin sinne ollaan heti suunnittelemassa asutusta. Muutama varakas veronmaksaja ei kaupungin taloutta nosta suosta.

Aiemmin on kerrottu, että Kirkonkylän koulun purkaminen ja uuden rakentaminen aloitetaan heti, kun oppilaat siirretään evakkoon Tommola-taloon hiihtoloman jälkeen. Nyt, tammikuun lopulla, lehdestä luetaan, että uuden koulun rahoituksesta ei ole edes päätöstä. Hienoa toimintaa.

Taannoin oli tällä palstalla viesti, joka moitti viisasta viisikkoa, joka heinolalaisten rahoista huolehtii. Suurkiitoshan heille kuuluu herättelystämme.

Sari A., kiitos kirjoituksesta maanantain IH:ssä. Pesiksen sopupeleissä kiinni jääneet joukkueet joutuivat aloittamaan kahta sarjatasoa alempaa. Eli jääkiekossa jos rikot sääntöjä liigassa, aloitus Suomi-sarjasta olisi oikein.