Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näin on | Aluerata voisi lisätä Heinolan vetovoimaa

Aluerata voisi lisätä Heinolan vetovoimaa. Tehdäänkö laskelmat aina vain siitä oletuksesta, että alamäki jatkuu? Odotan seutukuntien puolesta puhujaa kansanedustaja ehdokkaisiin. Kasvukeskusten hegemonia ja markkinavoimien valta on mennyt liian pitkälle.

Myynti ja purku ja nyt kaavoituskiimajuna puksuttaa kuin Heinolan kiertävä pikajuna, toivottavasti jälki ei ole yhtä rumaa! Kyllähän rakennusliikkeet rakentaa, kun joku maksaa ja kaupunki takaa. Prisman vetovoima taitaa tuhota lähialueitten idylliset vanhat puutaloalueet? Raha puhunut aina kovempaa kuin järki "Hönölässä".

On se niin väärin, kun toiset taloyhtiöt joutuu ajamaan lumet pois ja sääntö ei koske kaikkia. Miksi eriarvoisuus?

Heinolan kaupunki ei ottanut hykyläisiä Kunnossa kaiken ikää -jumppaan, vaikka rahoitus oli valmis. Kuuleman mukaan syy, kun saavat e-passin. Kysytäänkö muilta firmoilta, mitä etuja saavat, tuskinpa. Aika suurta osaa ihmisistä närkästyttää eriarvoisuus. Hienoa, Heinola.

Käsityön opetuksen yhden ikävän opettajan perusteella lytänneelle toimittajalle: Mitä paremmin perustekniikka on hallussa, sitä helpompi on soveltaa luovuuttaan. Muotitaiteilijoillakin on vankka pohja. Toimittajan kouluaikana oli opettajille tiukat opetussuunnitelmat siitä, mitkä työt piti käsityötunnilla tehdä. Olisiko syytä jo unohtaa menneet.