Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näin on | Kysely asuinalueiden suosituimmuudesta polarisoi asukkaita ikävästi

Kysely asuinalueiden suosituimmuudesta polarisoi asukkaita ikävästi. Onko järkevää lajitella asukkaita rikkaisiin ja köyhiin, onnistujiin ja epäonnistujiin? Asumismuodollakin ja niiden määrällä on merkitystä. Omakoti- kerrostalo jne. Tommola on hyvä ja turvallinen paikka asua.

Oliko lauantain lehdessä jo aprillipila: monitoimihalli Kylpylän rantaan! Kyllä on kaupungin päättäjillä ja virkamiehillä kiire tuhota kaikki kaupungin rannat ja vielä halpaan hintaan.

Ukrainan presidentti Zelenskyi sotii koko lännen puolesta samoin kuin Sven Tuuva aikoinaan Koljonvirran sillalla.

Jotenkin käsittämätöntä, ettei kaupunki tue maan kakkostasolla pelaavaa seuraa, vaan nylkee korkeita jäämaksuja ja ajaa seuran entistä syvempään ahdinkoon. Peliitat sentään kerää joka viikko satoja kaupunkilaisia yhteen. Mikä muu toiminta täällä tekee niin?

Kiva lukea lehdestä 50 v. sitten -juttuja. Silloinkin hämmästelty poikkeuksellisen kuumia kesiä ja leutoja talvia. Ihan kaikkea ei siis vissiin voikaan laittaa ilmaston muutoksen piikkiin.

Uhrataanko Heinolan hyvinvointi ja pahimmassa tapauksessa koko nimen olemassaolo muutaman puun tai linnunlaulun takia? Kummalle puolelle vaakakuppi kääntyy, luontoa meillä kyllä riittää ja tulee riittämään.

Suomen hallitus on ottanut uutta velkaa 7 000 euroa jokaista suomalaista kohti. Heinolan velka asukasta kohti on vähän vähemmän. Seminaarista ja kirkonkylän koulusta tulee lisää vastuita. Talous menee kohti turmiota.

Paljonko Pekan leipä säästää laskiaispullapakkauksissa, kun jätetty ”lukitusnipukat” pois? Pullat pitkin auton lattioita tai avoimina muusseina ruokakasseissa?

Niemelänrannan havainnekuva (IH 23.1.) oli huijausta. Kun metsään rakennetaan kerrostalo, metsää tuhoutuu kymmenkertainen alue jo rakennusvaiheessa: louhinnat, maansiirrot, kadut, pysäköinti, hulevedet, kaikki infra. Asukkaat tallovat loput.

Tommola sekoitetaan aina Sahanniemeen, ja se pilaa Tommolan maineen.