Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näin on | Olen kiitollinen, että meidät tommolalaiset mollattiin pohjasakaksi

Olen kiitollinen, että meidät tommolalaiset mollattiin pohjasakaksi. Lisäsi vain rakkautta tähän ihanaan Tommolaan, missä kaupat, baarit ja hyvä asua.

Kehuin viisasta viisikkoa, mutta ryhmässähän onkin kuusi, anteeksi. Paljon kiitoksia Heinolan puolesta -ryhmälle, joka kantaa huolta Heinolan tilanteesta.

Kekkonen ja termi "mammuttikoulut" tekivät taas paluun painomusteeseen, heh. Onpa upea juttu, että ihan kohta sadat lapset pääsevät eroon vuosia kestäneestä väistöstä!

Voiko kaksisarjainen koulu olla mammuttikoulu? Alakoulu, jossa jokaisella luokka-asteella on kaksi rinnakkaisluokkaa, erityisopetus ja päiväkoti. Ihmettelee Kirsi Lehtimäki

Erittäin hyvä kirjoitus perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikasta, Jari Ronkainen (IH 31.1.). Arvostan!

Peliitat on kohta vielä alempana. Kaupunki on hallin rakentanut, niin eiköhän se piisaa. Jos seura ei omillaan pärjää, se kaatuu. Veronmaksajat on tukenu jo aivan tarpeeksi.

Kiitos terveyskeskuksen infektiopolin henkilökunnalle saamastani empaattisesta ja hyvästä palvelusta. Tämän käynnin tulen muistamaan lämmöllä.

Heinolan talouden tervehdyttämiseksi pitäisi tarkastella mm. viranhaltijoiden määrää. Tarvitaanko esim. kaupunkisuunnitteluun kaksi saman alan virkahenkilöä vai riittäisikö yksi. T. veronmaksaja