Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Kuinkahan moni nuori on saanut häädön asunnostaan remuavan kaveriporukan takia

Kuinkahan moni nuori on saanut häädön asunnostaan remuavan kaveriporukan takia. En ole paljon väärässä, jos sanon, että niitä on paljon.

Olipa hyvä kirjoitus Lipan alta -palstalla la 4.3 IH lehdessä. Se on just näin.

Heinolan päättäjät vaeltelee varjojen lailla päättämässä toisarvoisista asioista. Miksei olla Ladecissa? Se tuo kehitystä alueelle.

Siirryttäessä Päijät-Hämeen hyvinvointialueen laskutukseen joutuvat hoivakodeissa asuvat maksamaan ateriamaksua 144 euroa kuussa enemmän kuin aiemmin. Lasku tammikuun aterioista 562,60 euroa.

Säästetään, kun ei aurata ollenkaan.

Endurot tulee, taas turhaa maaston raiskausta ja saastutusta. Metsän eläimetkin on toissijainen asia näille myllääjille.

Samaa mieltä Y. Sarasteen kanssa (IH 4.3.). Tasokokeet luokalta pääsyyn ja vanhat hyvät menetelmät rohkeasti takaisin käyttöön: luokalle jättäminen ja ehdot.

Yrityksissä tarkkaillaan palkkakulujen nousua, mutta kaupungilla vain lisätään kuluja.

Kiitos, Ari Viuhko, Lipan alta 4.3. Näin on!

Heinolan rakennusvalvonta määräsi Savontie 3:n konkurssipesän aitaamaan liiketalon 1. maaliskuuta mennessä. Ei ole mitään tapahtunut, turhaa uhittelua.