Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Mistä johtuu Omakotiliiton selvityksen mukainen Heinolan jätehuollon korkea vuosimaksu?

Mistä johtuu Omakotiliiton selvityksen mukainen Heinolan jätehuollon korkea vuosimaksu noin 390 e/v? Halvimmat Tampereen ympäristön kunnissa noin 130 e/v! Onko piiloveroa?

Kaupungin johto- ja päällikkötason palkkoja pitäisi leikata 2-300 e/kk/hlö. Väitän, että ei johtaisi yhteenkään irtisanoutumiseen.

Kaupungintalo on rakennettu virkamiesten toimipaikaksi, ja sieltä kuntalaiset hakee tarvitsemansa palvelut. Ei tarvitse etsiä pitkin kylää vuokratiloista. Miksi pyritään erilleen muista toimijoista?

Myös lehden päätoimittajan voisi valita aina neljäksi vuodeksi kerrallaan. Lukijat valitsisivat lehden toimittajien joukosta päätoimittajan neljäksi vuodeksi. Saattaisi lehden tilaukset lähteä nousuun.

Naisten alkoholinkäyttö on kuusinkertaistunut 70-luvulta tähän päivään, ja kyllä sen naisten naamasta näkee, ettei ole pulloon sylkäisty. Naama leviää ja naisellinen lantio häviää. Ikävää todeta tämä tosiasia kansainvälisenä naisten päivänä.

No niin, sinne meni toiveet Heinolan uusista asukkaista, kun Fazerin uusi tehdas ei todennäköisesti tulekaan Lahteen ennakoidun suuruisena! Ei tarvitsekaan uhrata Niemelän kallisarvoista luontoaluetta.