Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näin on | Hieno päätös olla päästämättä vaaliehdokkaita kauppoihin mekastamaan

Hieno päätös olla päästämättä vaaliehdokkaita kauppoihin mekastamaan. Ei pidä päästää edes rahalla. Jo nyt häiritsee liittymien röyhkeä tuputus. Loppuisi sekin. Muutenkin harmittaa tarpeeksi jatkuva jonotus ja hintojen kovuus. Torin laidan kaupparyhmäkin takoo satoja miljoonia voittoa. Arvo Tasanen

Heinolassa on satoja myytäviä asuntoja, erilaisia. Niemelän alueelle suunnitellaan uutta aluetta, myös veden päälle rakennettavia. Onko järkevää tuhota kaunis luonto uusien rakennusten ja parkkipaikkojen alle?

On surkeata katsoa Peliittojen peliä. Samat virheet toistuu syksystä saakka. Pelaajia ei voi siitä syyttää. Yritystä ja innostusta on pelaajilla riittänyt. Samaa ei voi sanoa valmennuksesta. Kun seuraa valmennuksen lausuntoja, toimia ja elekieltä, se on antanut periksi viikkoja sitten. Vai eikö taito riitä. Siihen olisi pitänyt tehdä muutos aikoja sitten.

Moni ei seuraa Sysmässä politiikkaa, vaan herää sitten, kun on jonkun erottaminen tapahtumassa. Sitten nämä ovat viisaimmat neuvonantajat Sysmässä.

Jaettiin tiedote Heinolasta. Kuka vastaa ja mainostaa Heinolan terveyskeskuksen toiminnasta?