Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Tilasiko kaupunki jo valmiiksi sutta ja sekundaa hienojen katukivetysten tekijöiltä?

Tilasiko kaupunki jo valmiiksi sutta ja sekundaa hienojen katukivetysten tekijöiltä? Virtakadulla ainakin laatu ”aika kuoppaista”. Kuka hyväksyy työn laadun? Tasoittuuko aikanaan kävelijöiden avulla? Mistä lie vettäkin tihkuu kadulle...

Heinolaan tehdään vanhuksille lisää palvelutaloja. Kuitenkin esimerkiksi Heinolan kaupungin kotiavun lääkäri käy Heinolassa vain kolmen kuukauden välein Mikkelistä. Kotiavun lääkäripalveluiden sopimus jatkuu sote-uudistuksesta huolimatta vuoden 2023 loppuun Terveystalon kanssa. Lääkäri on Mikkelissä, ja terveyskeskuksesta sanotaan, että kotiavun asiakkaiden on käytettävä omaa lääkäripalvelua.

Perheen pään tulee ansaita noin neljä tonnia käteen kuussa, jotta homma toimii. Ei kahdenkympin tuntipalkoilla taloja rakennella; riittääkö edes elämisen kuluihin?

Nyt heinolalaiset tsemppaamaan RantaCasinon tulevaisuutta!

Parkkonen on paras kaupunginjohtaja mitä Heinolalla on ollut vuosikymmeniin! 1990-luvun päättäjiä harmittaa, kun Parkkonen ei ole ohjailtavissa kuten edelliset. Niemelänranta on toteutuskelpoinen investointi.

Ei ole todellista. Vielä joku M.H. jaksaa kirjoitella kilometrinpitkiä tekstejä Prisman siirtämisestä keskustaan. Herätys nyt.

Kaupunki aina mainostaa itseään paikallisilla julkkiksilla. Miksiköhän ollaan nyt hissukseen yhteistyöstä Apulanta-yhtyeen kanssa? Kaupunki on osoittanut 2,2 hehtaarin maapalstan ja lahjoittanut 3 600 koivuntainta. Korvaavatko nämä istutukset mahdollisesti metsän kaadon kaupungin muilla mailla, kuten Niemelän metsän?

Jalonen sai tohtorin arvon kansan villitsemisestä.

Länsimaat sekaantuivat Ukrainan sotaan. Nyt ovat ajautumassa tilanteeseen, josta on kiireesti päästävä pois ennen kuin koko Eurooppa on tuhkana. Tämä näkyy siinä, kun Kiinaa huudetaan apuun.

Niemelänranta on korvaamaton luontokohde ja monille sadoille kansalaisille ainut mahdollinen lähellä oleva sielun ja ruumiin rentoutumispaikka. Ja on ollut sitä vuosisatoja. Kuinka saisimme päättäjät ymmärtämään, että tätä aluetta ei saa rakentaa?

Kyykäärme on rauhoitettu eläin. Mikäli se on pihapiirissä, ota kannellinen ämpäri ja houkuttele sinne. Vie johonkin metsään pois asutuksesta.

Miksi Jyränkölä ei ole tasapuolisesti tukena asukastupatoiminnoissa? Esimerkiksi Jyrängössä ei ole Jyränkölän ylläpitämää tupatoimintaa, vaikka on iso kaupunginosa. Luulen, että apua löytyisi tuvan ylläpitoon, jos Jyränkölä hankkisi tilat.

Oho, vai että kuului risukosta ihan lintujen ääniä? Moista ihmettähän ei muualla Heinolassa kuulekaan. Monimuotoinen metsä on hieno termi hoitamattomalle alueelle, jolle olisi paljon parempaakin käyttöä.

Kyllä niin harmittaa pakoputkivirittäjien puolesta, kun ei osata säätöjä laittaa niin, että tykinlaukaus kiihdyteltäessä ei tulisi pakoputkesta. Mahtaako onnistua, jos katalysaattori on paikallaan? Nyt poijjaat opiskelemaan sytytyksen säätöä, ettei tarvitse hävetä osaamattomuutta.