Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin on | Kesästä voi nauttia kaupungissa, ei iloja ja huolia mökistä

Kesästä voi nauttia kaupungissa, ei iloja ja huolia mökistä. Liiku kauniissa rantamaisemassa, siisti puisto ja uimaranta, ei tarvitse hikoilla halkojen kanssa. Voit nauttia maittavan lounaan melko edullisesti ravintolassa, ehkä hyvässä seurassa. Nautitaan kesästä.

Mikseivät lintutarhan joutsenet Minttu ja Ville pääse Kirkkolampeen?

Kummaa tämä Heinolan touhu. Kuka on niin isokenkäinen, että voi antaa enduroille luvan pilata polut ja saastuttaa maastot? Ennen enduroja oli asukkaille mukavaa kulkea polkuja pitkin jopa rollaattoreiden avulla keräämässä sieniä ja marjoja. Nyt ei ole mitään arvoa luonnolla.

Jos edelliset kaupunginjohtajat olivat ohjailtavissa, niin miksi ihmeessä esimerkiksi kaksi edellistä lähetettiin todella oudolla tavalla tiehensä? Heinola pääsi oikein valtakunnallisiin lööppeihin.

Heinolassa ei ole mitään houkuttelevaa uusien asukkaiden saamiseksi. Viime vuosina tänne muuttaneiden vetonaula on ollut luonnonläheisyys. Puistoja kyllä löytyy Suomen jokaisesta kaupungista. Joten kannattakaa vaan uudisrakentamista viheralueille, vieläpä ison ohitustien läheisyyteen, josta vettä pitkin kantautuu yhtämittainen liikenteen melu! Ai niin onhan täällä tsaarinpoppeli ja kesäteatteri muutamia viikkoja vuodesta.

Kiitos Itä-Häme-lehdelle jutusta Suljetulta osastolta ylioppilaaksi. Onnea Arttu, ja kaikkea hyvää elämääsi.

Kiitos M.H. loistavasta Prisma-kirjoituksesta. Prisma keskustaan, niin Heinola herää henkiin! P.A.