Kaahareita ja rattijuoppoja liikkeellä Heinolassa – päihtynyt autoilija kaatoi valotolpan

Ida Niva

Useat rattijuopot ja kaaharit työllistivät poliisia Heinolassa torstaina.

55-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen 5-tiellä Lusin varalaskeutumispaikalla. Poliisipartio mittasi miehen kuljettamalle autolle nopeudeksi 151 kilometriä tunnissa nopeusrajoituksen ollessa 100 kilometriä tunnissa. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Paasossa Aitjärventien ja Paasontien risteyksessä tapahtui liikenneonnettomuus torstaina kahden aikaan iltapäivällä. Toinen ajoneuvo oli tullut lännestä idän suuntaan Paasontietä ja toinen pohjoisesta etelän suuntaan Artjärventietä.

Paasontien sunnasta ajaessa on väistämisvelvollisuus osoitettu kärkikolmiolla. Molempien autojen kuljettajat loukkaantuivat ja heidät vietiin sairaalaan. Paasontietä ajanutta noin 35-vuotiasta miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Viisikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Nelostiellä Vierumäellä. Poliisipartio pysäytti juhannuksen liikenteenvalvonnan yhteydessä auton ja asuntovaunun yhdistelmän, jonka kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,55 mg/l. Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen.

Kolmekymppinen mies törmäsi autollaan valaisintolppaan Vääksyntiellä kahden aikaan yöllä. Tielle kaatuneeseen tolppaan törmäsi toinen auto, johon tuli pieniä vaurioita. Tolpan kaatanut auto oli poistunut paikalta Jauhokalliontielle, mistä poliisi löysi auton.

Kuljettaja istui edelleen autossa, joka oli vaurioitunut keulastaan. Mies ei suostunut puhaltamaan poliisin alkometriin, mutta hän oli silminnähden päihtynyt, joten häneltä otettiin verikoe ja hänet otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kommentoi

Palvelut