Heinolan uimahalli aukeaa ensi viikolla

Heinolan uimahalli aukeaa maanantaina 3. elokuuta. Janne Pussila

Itä-Häme

Uimahallin allasosasto aukeaa maanantaina 3. elokuuta. Uimahallin aukioloajat 31.8. asti ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 12-20, tiistaisin ja torstaisin kello 8-14 (aamu-uinti klo 6-8) sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10-16. Perjantaisin uimahalli on suljettu.

Uimahallin ulko-ovi ja kassa suljetaan tuntia ennen ja allastiloista on poistuttava puoli tuntia ennen hallin sulkeutumista.

Uimahallin kuntosali on käytössä kausikorteilla joka päivä kello 5-23 sekä kertamaksulla kassan ollessa auki.

Kirkonkylän liikuntahallin ja jäähallin kuntosalit ovat 3.8. alkaen auki maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 7-22, tiistaisin ja torstaisin kello 6-22, lauantaisin kello 6-20 ja sunnuntaisin kello 6-21.

Uimahallin asiakasmäärää joudutaan rajaamaan hieman maksimista. Mikäli allasosastolla tulee poikkeuksellisen täyttä, suljetaan sisäänkäynti hetkellisesti. Sisäänkäynti avataan taas, kun voidaan turvata asiakkaille riittävät turvavälit. Uintiaika on enintään 1,5 tuntia. Kuntosalilla harjoitteluaika on enintään 1,5 tuntia.

Uimahallin kuntosalilla voi olla harjoittelemassa enintään kymmenen henkilöä samaan aikaan, jäähallin kuntosalilla 20 henkilöä ja kirkonkylän kuntosalilla enintään seitsemän henkilöä. Mikäli henkilömäärä salilla on täynnä, tulee uuden asiakkaan odottaa väkimäärän vähenemistä.

Sekä uimahallin että kuntosalien asiakkaiden korteille hyvitetään automaattisesti sulkuaika ensimmäisellä leimauskerralla, jolloin kortin voimassaoloaika jatkuu jakson loppupäästä.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää