Päiväkoti-ikäisen lapsen koronavirustartunta Heinolassa osoittautui negatiiviseksi - päiväkodin arki palautuu normaaliksi lauantaista lähtien

Heini Kuusela, Anne Honkanen

Ensitiedosta poiketen Tommola-talon päiväkodissa hoidossa olleen lapsen koronatartunnan tulos oli negatiivinen. Aiemmin saatu positiivinen koronatartunnan tulos on osoittautunut negatiiviseksi ja Tommola-talon päiväkodin arki palautuu normaaliksi lauantaista 12.9.2020 alkaen. 

Kaikissa Heinolan kaupungin yksiköissä noudatetaan THL:n antamia hygieniasuosituksia ja toimitaan PHHYKYn koronaohjeistusten mukaisesti.

Mahdollisista tartunnoista, muutoksista ja toimintaohjeista tiedotetaan Heinolan kaupungin viestintäkanavissa. Koulujen ja varhaiskasvatuksen piirissä olevia tiedotetaan lisäksi erikseen Wilma-palvelun kautta tai tarvittaessa puhelimitse.  Torstai-iltana uutisoitiin, että Heinolan kaupungin Tommola-talon päiväkodin lapsella oli todettu varmistettu koronavirustartunta. Tommola-talon henkilöstöä ja lasten huoltajia tiedotettiin asiasta Wilma-palvelun kautta 10.9. Huoltajia, joilta ei saatu viestin lukukuittausta, yritettiin tavoittaa myös puhelimitse.

Tommola-talon päiväkodissa on lapsia yhteensä 138 ja henkilökuntaa 30.

Juttua päivitetty kauttaaltaan 11.9. klo 12.55

Keskustelu