Heinolan Wanhan ajan joulu pitää välivuoden

Wanhan ajan joulu on houkutellut paljon myyjiä ja kävijöitä WPK-talon ja taidemuseon pihapiiriin. Tänä vuonna tapahtumaa ei järjestetä. Markku Brummer

Heinolan perinteikäs Wanhan ajan joulu –tapahtuma joudutaan perumaan tämän vuoden osalta pandemian vuoksi. Samoin Heinolan kaupungin itsenäisyyspäiväjuhlan tapahtumaa ei tulla järjestämään.

Heinolan kaupunki noudattaa aluehallintoviraston sekä Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistuksia, joiden mukaisesti suurten yleisötapahtumien järjestäminen ei nyt vallitsevissa olosuhteissa ole suositeltavaa.

Kaupunginjohtaja Jari Parkkosen itsenäisyyspäivän juhlapuhe ja Kettukallion päiväkodin lasten musiikkitervehdys tullaan julkaisemaan verkossa itsenäisyyspäivän aamuna.

Wanhan ajan joulu on Heinolan kulttuuritoimiston, Heinola-seuran, Taidemuseon ystävät ry:n sekä Heinolan museoiden järjestämä tapahtuma, joka on täyttänyt WPK-talon ja taidemuseon pihapiirin myyjistä ja tapahtumakävijöistä. Tiiviin tapahtuma-alueen ja ennakoidun kävijämäärän vuoksi tapahtuman järjestäminen turvallisesti ja vastuullisesti ei ole mahdollista. Tapahtuma oli alun perin tarkoitus järjestää lauantaina 19. joulukuuta.

Kommentoi

Palvelut