Joutsa sulkee liikuntatilat ja peruu asiointiliikenteen, kunnassa raportoitu kuusi koronatartuntaa

Anna Onali-Ovaska

Joutsa kiristää koronaviruksen torjuntaan liittyviä rajoituksia. Rajoituksia on päätetty lisätä, sillä Joutsa nousi viikonloppuna THL:n koronakartalle. Maanantai-iltapäivään mennessä tartuntoja on raportoitu kuusi.

Kunnan liikuntatilat eli uimahalli, liikuntahalli ja kuntosalit suljetaan. Liikuntatilat pysyvät silti avoinna alle 18-vuotiaille ja SM-tason urheilijoille.

Asiointiliikenne perutaan. Palvelu korvataan ruokakassitoimituksina.

Kirjaston oleskelutilat suljetaan ja kirjaston yhtäaikaisten asiakkaiden määrä rajataan viiteen henkeen. Palvelutaloissa vierailuista on sovittava aina etukäteen. Vieraita päästetään sisään korkeintaan kaksi ihmistä kerralla.

Rajoitukset ovat voimassa heti ja kestävät 6. tammikuuta asti. Rajoituksista päätti kunnan poikkeusolojen johtoryhmä tänään maanantaina.

Maskisuositus on voimassa Joutsassa kaikissa julkisissa sisätiloissa. Etätyösuositusta jatketaan tammikuun loppuun asti.

Lisäksi sairaanhoitopiiri suosittelee, että Keski-Suomessa ei järjestettäisi yli 20 hengen yksityistilaisuuksia. Suositus on voimassa 15. tammikuuta asti.

Kommentoi

Palvelut