Peliittojen pelit jatkuvat

Mestis jatkuu harvennetulla joukkuemäärällä. SaPKo ja RoKi jättävät kauden kesken. Kiekko-Espoo ja Ketterä empivät jatkoa.

Peliitat pääsee takaisin tosi toimiin jo reilun viikon kuluttua. Tuomo Seppänen

Janne Pussila, Reima Rautiainen 

Heinolan Peliitat jatkaa pelejään Mestiksessä, kun jääkiekon toiseksi korkeimman sarjaportaan pelit jatkuvat 13. helmikuuta. Mestis on ollut yli kaksi kuukautta tauolla koronaviruspandemian vuoksi.

Mestiksen runkosarjan kevätkauden lopullinen otteluohjelma tarkentuu, kun joukkuemäärä selviää. SaPKo ja RoKi eivät jatka tätä kautta loppuun.

Tällä kaudella Mestistä pelanneista joukkueista Kiekko-Espoo ja Ketterä käsittelevät päätöstään osallistumisesta kevätkaudelle vielä omien seurahallitustensa kanssa.

Peliittojen hallituksen puheenjohtaja Jani Liukkonen kertoo, että Peliitat palaa Mestis-kaukaloihin.

Peliitatkin oli vielä kokouksen päätyttyä empivien joukkueiden joukossa, mutta nopea soittokierros seuran hallituksen kesken toi lopullisen päätöksen.

Liukkonen ja kumppanit ovat painaneet pitkää päivää, jotta pelit saataisiin pyörimään. Nyt edessä on viimein jääkiekko-otteluita Heinolan jäähallissa.

– Ihan helvetin helpottunut olo. Täytyy nostaa hattua omalle porukalle, että olemme päässeet tähän pisteeseen. Nyt on sitten aika huilata ja päästää pojat pelaamaan, Liukkonen kertoo.

Peliitat tiesi tarkasti, millaisen summan se tarvitsi pystyäkseen viemään kauden loppuun ilman yleisöä. Kaikkea tarvittavaa ei tullut Mestiksen kanavoimana tukena, mutta Peliitat sai järjestettyä muuta ulkopuolista rahoitusta.

– Taloudellisesti homma on nyt turvattu, Liukkonen sanoo.

Kommentoi

Palvelut