Hyvinvointiyhtymä tarjoaa kesätöitä parillesadalle nuorelle

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä aikoo tarjota kesätyöpaikan lähes parillesadalle 14–17-vuotiaalle päijäthämäläiselle koululaiselle ja opiskelijalle. Erilaisia avustavia kesätöitä kuten toimisto-, arkisto- ja kuljetustehtäviä sekä asiakkaiden ulkoiluttamista on tarjolla eri puolilla yhtymää.

Hyvinvointiyhtymä kertoo yhdeksi tavoitteekseen ehkäistä mahdollista yksinäisyyttä ja syrjäytymistä poikkeusoloissa ja lisätä nuorten kiinnostusta hoitotyötä kohtaan. Hoitoalalla on suuri työvoimantarve tulevaisuudessa, ja kesätyö on yksi ennakoivan rekrytointityön muoto, kertoo Päijät-Sote tiedotteessa.

Kesätyöpaikat tulevat hakuun Kuntarekry.fi-palvelussa 1. maaliskuuta ja hakuaika päättyy 21. maaliskuuta. Valinnoista ilmoitetaan kaikille kesätöitä hakeneille 15. huhtikuuta mennessä.

Kesätyön kesto on kuukausi ja palkkaa maksetaan 1 000 euroa. Työjaksot sijoittuvat touko–syyskuulle. Koronaepidemia saattaa kuitenkin tuoda vielä muutoksia yhtymän kesätyösuunnitelmiin.

Lahti haluaa tarjota kesätöitä noin 150:lle, korona voi vielä sotkea suunnitelmia

DuuniExpoon voi osallistua tänä vuonna vaikka kotisohvalta – LABin opiskelijat pistävät verkostoitumistapahtuman kasaan täysin virtuaalisesti

Kommentoi

Palvelut