2.3. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Uusia tartuntoja varmistui kymmenen – Nelostien liikenneasemalla Heinolassa asioineet ovat voineet altistua virukselle

Koronavirusnäytteitä on otettu Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella yli 81 000. Timo Mustalampi
Millamari Uotila

Millamari Uotila

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella varmistettiin maanantaina 10 koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on tällä hetkellä seitsemän koronaviruspotilasta, joista kaksi on tehohoidossa.

Heinolan Matkakeitaalla asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle torstaina 25. helmikuuta kello 11.30–12.30. Kyseisenä aikana paikalla asioineita kehotetaan seuraamaan vointiaan ja hakeutumaan koronatestiin matalalla kynnyksellä, jos oireita ilmenee.

Yhtymän alue on siirtynyt koronaepidemian pahenemisen vuoksi kiihtymisvaiheesta leviämisvaiheeseen. Yhtymä muistuttaa, että oman ruokakunnan ulkopuolisia kontakteja tulee vähentää.

Yhtymän alueella on todettu koko epidemian aikana 1 430 varmistettua koronatartuntaa. Näytteitä on otettu kaikkiaan 81 192.

Päijät-Hämeessä tiukennettiin linjauksia, rajoituksia luvassa esimerkiksi liikennevälineiden matkustajamääriin

Mahdollisia altistumisia Messilän välinevuokraamossa ja Karisman Kookengässä – yhtymän alueella todettiin 14 uutta koronavirustartuntaa

Kommentoi

Palvelut