Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Holiday Club Resorts Oy aloittaa Vierumäen hotellin operaattorina – suunnitteilla täysimittaisen kylpylän rakentaminen vuoteen 2024 mennessä

Holiday Club Resorts Oy aloittaa Vierumäen hotellin operaattorina Suomen urheiluopiston läheisyydessä. Tavoitteena on avata hotelli jo heinäkuussa 2021.

Samalla Holiday Club aloittaa kiinteistön omistajien kanssa hankesuunnittelun, jossa tavoitteena on rakentaa hotellin yhteyteen täysimittainen kylpylä vuoteen 2024 mennessä.

Hotellikiinteistön omistaa S-Pankin hallinnoima yhteissijoitusyhtiö, jossa sijoittajina ovat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia sekä Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo.

Yhteissijoitusyhtiön hallinnoinnista vastaava S-Pankki Kiinteistöt Oy:n Leo Nilsson kertoo Holiday Clubin tiedotteessa, että he ovat tyytyväisiä yhteistyöhön Holiday Clubin kanssa.

– Uskomme, että Vierumäen perinteikäs alue kehittyy entistä paremmaksi ja uusien palveluiden kautta vastaa monipuolisen asiakaskunnan tarpeisiin yhä kattavammin, Nilsson toteaa.

Kesällä 2021 avattavan Holiday Club Vierumäen hotellissa on 190 huonetta sekä ravintola- ja kokouspalvelut. Hotellin avautuessa avautuu myös day spa.

Haluamme rakentaa Vierumäen tulevaisuutta asiakaslähtöisesti ja tiiviissä yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Toimitusjohtaja Maisa Romanainen

Holiday Club jatkaa loma-asuntorakentamista Vierumäellä jo tulevana kesänä. Suunnitteilla on loma-asuntoja myös hotellin yhteyteen.

Uudistuksia luvassa vaiheittain

Ravintolamaailmaa ja palvelutarjontaa ryhdytään hotellissa kehittämään ja uudistamaan vaiheittain.

Hotellin yhteyteen on suunnitteilla kylpylähanke, jonka on tarkoitus monipuolistaa alueen ympärivuotista palvelutarjontaa.

Suunnitelman mukaan Holiday Club Vierumäen kylpylä avautuisi vuoteen 2024 mennessä.

Holiday Club Resorts Oy:n toimitusjohtaja Maisa Romanainen kertoo yhtiön tiedotteessa luottavansa siihen, että muun muassa luonnonläheisyyttä, aktiviteetteja ja rentoutumista yhdistelevät lomakohteet houkuttelevat sekä kotimaisia että kansainvälisiäkin matkailijoita koronapandemian jälkeen.

– Kylpylä- ja saunamaailma täydentää Vierumäen palvelutarjontaa aktiivilomailijoille palvellen hotellin ja loma-asuntojen asiakkaita, muita alueen vierailijoita sekä paikallisia asukkaita, toteaa Romanainen.

Vierumäen hotelli on yhtiön yhdeksäs kylpylähotelli

Holiday Club on Suomen suurin kylpylähotellien toimija.

Yhtiöllä on Suomessa yli 2000 loma-asuntoa ja yli 1000 hotellihuonetta ja se operoi useita kylpylähotelleja Suomessa ja Ruotsissa.

Holiday Club Vierumäen majoituspalveluihin kuuluu jo nyt omistettavia sekä vuokrattavia loma-asuntoja, ja lisärakentaminen käynnistyy tulevana kesänä.

– Vierumäki on yhdeksäs kylpylähotellimme. Haluamme rakentaa Vierumäen tulevaisuutta asiakaslähtöisesti ja tiiviissä yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa, Romanainen kertoo.