Uimahalli ja kaupungin kuntosalit auki maanantaista lähtien

Uimahalli aukeaa kaikille käyttäjille maanantaina 26.4. Asiakasmäärä rajoitetaan 50 henkilöön. Janne Pussila

Heinolan kaupungin uimahalli ja kuntosalit aukeavat maanantaina 26. huhtikuuta.

Uimahallin asiakasmäärä on rajoitettu 50 henkilöön ja uintiaika on 1,5 tuntia pukeutumisineen. Käytössä ovat iso allas ja lasten allas, myös saunat ovat päällä.

Allastilat ja kahvio ovat avoinna maanantaista perjantaihin kello 15-19.30 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 10-15.30. Uimahalliin voi tulla 30 minuuttia ennen allastilojen sulkemista ja uimahallista on poistuttava viimeistään 30 minuuttia allastilojen sulkeutumisen jälkeen.

Uimahallin, jäähallin ja kirkonkylän liikuntahallin kuntosalit avataan maanantaina, mutta terveyskeskuksen kuntosali on edelleen suljettu. Kuntosaleilla noudatetaan turvavälejä ja harjoitteluaika on enintään 1,5 tuntia.

Uimahallin kuntosalilla voi olla harjoittelemassa enintään kahdeksan henkilöä, jäähallin kuntosalilla 10 henkilöä ja kirkonkylän liikuntahallin kuntosalilla viisi henkilöä. Jos suurin sallittu asiakasmäärä on salilla täynnä, on käyttäjän odotettava, että tilaa vapautuu.

Kuntosalilla on asiakkaille tarjolla yleispuhdistusaineita ja siivousliinoja, joilla voi pyyhkiä laitteita aina käytön jälkeen.

Sulkuajasta saa hyvityksen kuntosali- ja uimahallikorteille. Hyvitys tulee automaattisesti kortille, kun korttia käytetään ensimmäistä kertaa lukijassa.

Uimahallin ja kuntosalien aukioloajat ja hinnastot löytyvät Heinolan kaupungin nettisivuilta.

Kommentoi

Palvelut