Lähiruoka on karjalaisten keksintö

Kotiseutuneuvos Aira Viitaniemi kertoi karjalaisesta ruokaperinteestä Vuoksenranta-seuran Perinnepäivässä.

Hartolan Kalhon Sahtikrouvi sai toimia tämänvuotisen Vuoksenranta-Seuran Perinnepäivän näyttämönä, kun päivän teema oli karjalainen ruokaperinne.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Itä-Hämeen sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Itahame.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • ESS.fi-verkkopalvelut ja uutissovellus
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi