Heinolassa pääsee jälleen koronarokotukseen ilman ajanvarausta, kolmanteen rokotukseen ja influenssarokotukseen varattava aika

Heinolan kaupunki järjestää seuraavat koronarokotukset ilman ajanvarausta keskiviikkona 27. lokakuuta kello 11.30–15.30. Rokotukset on tarkoitettu ensimmäisen ja toisen rokoteannoksen ottajille.

Rokotuksia annetaan kaikille 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille heinolalaisille. Rokotuspiste on Heinolan terveyskeskuksessa osoitteessa Torikatu 13.

Ajanvaraus influenssarokotukseen sekä kolmanteen koronarokotukseen aukeaa maanantaina 25. lokakuuta kello 8. Heinola tarjoaa kolmannen koronarokoteannoksen kaikille 60 vuotta täyttäneille, lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluville iästä riippumatta sekä laitoksissa ja hoivakodeissa asuville iästä riippumatta. Kolmas rokoteannos voidaan antaa, kun toisesta annoksesta on kulunut vähintään kuusi kuukautta.

Influenssarokotteen saavat maksutta riskiryhmiin kuuluvat henkilöt ja heidän lähipiirinsä. Muut kuin maksuttomaan influenssarokotukseen oikeutetut voivat myös hankkia rokotteen omakustanteisesti reseptillä.

Kommentoi

Palvelut