Karjalaisuus on osa arkea - hartolalaiset Kuismat vaalivat ruokaperinnettä

Kaarina Kuisma, Kati Kuisma ja Anne Kuisma saivat piirakkaurakkansa tehtyä. Eija Virolainen-Nurminen

Hartolassa Ansion tilalla leivinuuni lämpiää usein lauantaisin. Kaarina ja Eino Kuisman puolella lisätään vielä uuniin leppähalkoa, kun talon toista päätä asuva miniä Anne Kuisma on jo aloittanut tyttärensä Katin kanssa karjalanpiirakoiden tekemisen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Itahame.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • ESS.fi-verkkopalvelut ja uutissovellus
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Itä-Häme

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty