Mediatalo ESA muuttuu Hämeen Mediaksi

Muun muassa Itä-Hämettä kustantavan Mediatalo ESA oy:n nimi muuttuu vuodenvaihteessa Hämeen Media oy:ksi. Samalla myös yhtiön y-tunnus vaihtuu.

Nimenmuutos liittyy lokakuussa julkistettuun yrityskauppaan, jolla Mediatalo ESAn omistaja Keskisuomalainen oyj osti Hämeen Sanomien liiketoiminnan Hämeenlinnasta ja Forssasta.

Ensi vuoden kuluessa myös nämä lehdet liitetään osaksi Hämeen Mediaa, jolloin siitä tulee Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen yhteinen alueyhtiö Keskisuomalainen-konsernissa. Sen muut alueyhtiöt ovat Savon Media, Keski-Suomen Media, Kaakon Viestintä ja Etelä-Suomen Media.

Hämeen Median tuloksesta vastaavana paikallisjohtajana toimii Jarkko Haukilahti, joka johtaa myös yhtiön mediamyyntiä. Tätä ennen Haukilahti työskenteli Mediatalo ESAn paikallisjohtajana vastaten myös sen media- ja kuluttajamyynnistä.

Hämeen Median kuluttajamyynnistä vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Mika Sutinen, joka oli aiemmin Hämeen Sanomien myyntijohtaja.

Hämeen Median toimituksista vastaavana sisältöjohtajana toimii Etelä-Suomen Sanomien päätoimittaja Markus Pirttijoki. Hän oli aiemmin vastaavassa tehtävässä Mediatalo ESAssa.

Nimitykset astuivat voimaan joulukuun alussa.

Yrityskaupan myötä Hämeen Sanomat ja Forssan Lehti liittyvät Väli-Suomen Median sisältötuotteiden Uutissuomalaisen, Teemasuomalaisen ja Sunnuntaisuomalaisen käyttäjiksi ja luopuvat Lännen Mediasta. Tämä muutos tapahtuu vuodenvaihteessa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut