Rattijuoppo pakeni poliisia lauantai-iltana Heinolassa, nopeutta pahimmillaan 167 kilometriä tunnissa

Lauantai-iltana kello puoli kahdeksan aikaan poliisipartio mittasi Siltakadulla vastaan tulleelle henkilöautolle nopeudeksi 77 kilometriä tunnissa, vaikka rajoitus kyseisellä katuosuudella on 50 kilometriä tunnissa.

Kun auton kuljettaja havaitsi poliisiauton, hän kiihdytti voimakkaasti pyrkien karistamaan perään kääntyneen poliisipartion kannoiltaan. Sinilähteen kohdalla kyseinen auto tuli toista poliisipartiota vastaan, jolloin autolle mitattiin nopeudeksi 121 kilometriä tunnissa alueella, jossa rajoitus on 70 kilometriä tunnissa. Auto jatkoi rampista moottoritielle etelän suuntaan pyrkien edelleen karistamaan poliisin kannoiltaan. Pahimmillaan pakenevan auton nopeus oli 167 kilometriä tunnissa.

Vierumäen kohdalla auto pysähtyi tien 313 moottoritielle laskevan rampin alapäähän. Autoa kuljettanut 2000-luvulla syntynyt mies puhalsi alkometriin rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Miestä epäillään muun muassa rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Lisäksi ilmeni, että kyseinen auto oli katsastamaton ja liikennekäytöstä poistettu.

Myöhemmin samana iltana kello 21.30 aikaan poliisipartio pysäytti VT4:llä Sinilähteen kohdalla henkilöauton tarkistusta varten. Autoa kuljettanut 1980-luvulla syntynyt nainen oli liikkeellä selvin päin, mutta voimassa olevaa ajo-oikeutta ei ollut. Naiselle on kertynyt seitsemän ajo-oikeudetta ajoa vuoden sisällä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut